Тренутна локација:Хоме»Магазин»Боди

Егзит се сели у Будву, звезде поставиле бројне захтеве

Занимљив је списак хране и пића, као и осталих захтева, који су звезде које ће наступити на овогодишњем Sea Dance фестивалу тражили од организатора.

Британску соул звезду Џона Њумана, који ће 13. јула, званично отворити овогодишњи Sea Dance фестивал, по доласку у Будву сачекаће омиљено француско црно и бело вино врхунског квалитета. У бекстејџу популарног извођача наћи ће се три свлачионице за њега и његов тим. Све морају бити добро осветљене, са удобним намештајем, великим огледалом и приступом купатилу и туш кабини.

Маг за микс-пултом Фетбој Слим приредиће другог дана фестивала прави аудио-визуелни спектакл на Јазу. За потребе наступа позната звезда тражила је ваздушне сирене. Пре изласка на сцену, у бекстејџу ће га дочекати воћни смути и шест енергетских чоколадица. 

Ништа више не изискује ни Јамајчанин Шон Пол. Овог хитмејкера у бекстејџу пред наступ, 15. јула, чекаће флаша рума, а након енергичног концерта снагу ће повратити храном, а све што му је потребно је вегетеријанска пица, са сиром и ананасом.

Продаја улазница у Србији је завршена, тренутна цена тродневне улазнице у Црној Гори износи 34.99 евра, а комплет и дневне улазнице за Sea Dance биће доступне на фестивалским капијама.

За незаборавни летњи доживљај у продаји су и улазнице за Sea Dance камп, који се налази на свега 50 метара од мора, усред главних фестивалских дешавања. Дружење домаћина са људима из свих крајева света, спавање под ведрим небом и целодневно купање очекују посетиоце Sea Dance кампа. Поред гарантованог места у кампу, посетиоцима Sea Dance кампа биће обезбеђени затворени тушеви са топлом водом, тоалети, лавабои, разноврсна понуда хране и пића. Купаћи костим, пешкир за плажу, наочаре за сунце и неки добар заштитни фактор су обавезни!

Sea Dance камп биће отворен од 11. до 18. јула. Цена боравка по особи износи 33 евра. 

Next Article