Тренутна локација:Хоме»Свет»Боди

"Лички Туђман" осуђен за гурање прста у анус - поново члан ХДЗ

Према писању портала Телеграм, Мраовић је 2005. америчкој кошаркашици Илиши Џерет у једној од соба свог хотела гурнуо прст у анус, а суд у Госпићу, у једној од , како се наводи, најсрамнијих пресуда изречених у Хрватској, закључио је да је то било “исто што и руковање” и ослободио га кривице.

Врховни суд је укинуо такву пресуду и наложио поновно суђење у Ријеци, па Мраовић ипак осуђен правоснажно на две године затвора, од којих је одслужио 20 месеци.

Мраовић је 20 година живео у Аустралији, а када се вратио у Госпић, где је купио грађевинску фирму хотел “Анте”, у којем је, како се наводи, силовао америчку кошаркашицу, која је у то време живела у том објекту и играла у локалном тиму.

Хоће ли повратак Мраовића у ХДЗ штетити тој странци, питање је, како се наводи, на које у овом тренутку нема одговора.

Подсећа се да је врх ХДЗ-а након избацивања пожешког жупана Алојза Томашевића због оптужби за породично насиље поручио да такве ствари убудуће неће толерисати.

Иначе, Мраовић чека и одлуку Европског суда за људска права којем је тужио држава јер сматра да је имао неправедно суђење у Ријеци зато што је оно било затворено за јавност.

Next Article