Тренутна локација:Хоме»Спорт»Боди

Кристијан Стошић и Мариана Чегарлукић победници маратона

У полумаратону, стазу нод 21,1 километар, Самуел Набеи Киплимо из Кеније претрчао је за 01:03:00.60 а Јевтиц за 01:14:36.77 сати.Друго и треће место у маратону код мушкараца освојили су Иван Мишкељин и Ненад Живковиц, код жена Нора Тркаљ и Снежана Милошевић.

У полумаратону друго и треће место код мушкараца Дарко Живановиц и Милош Дајевић, код жена Бојана Костић и Верица Ђођевић.Трчано је 13 трка, од деце вртића, основних и средњих школа до трке задовољства, која је одржана на 5.000 метара.У данашњим тркама, према подацима Организатора, учестовало је око 2.000 такмичара, а у маратону и полумаратона око 600. 

У маратону и полумаратону осим такмичара из Србије учестовали су и такмичари из Швајцарске, Русије, Румуније, Мађарске, Пољске, такмичари из бивших република СФРЈ Хрватске, Словеније, Македоније, БиХ.Такмичење је одржано по веома лепом времену, а почетак такмичења јутрос око 10,30 сати пратило је око 10.000 гледалаца, да би се број смањивао, како су такмичења завршавана.

Такмичари, посебно победници су, веома хвалили организацију такмичења, а организатори су рекли новинарима да су задовољни како се све одвијало.

Next Article