Тренутна локација:Хоме»Магазин»Боди

Соња Кружевић: ТВ лето на Штранду

Свакога дана од 17 до 18.30 гледаћемо добро познато ТВ лице Соњу Кружевић и ново појачање Новосадске ТВ Милену Јеленић. Оне ће улепшавати летње поподне посетиоцима Штранда, али и гледаоцима ове градске телевизије које су високе температуре задржале у климатизованим домовима. Само за Дневников ТВ магазин прелепа Соња Кружевић открива како је радити на плус четрдесет и нешто кад упеку Сунце и рефлектори, шта нас све очекује у емисији и зашто су Новосађани најбоља публика.

Шта нас очекује у вашој емисији?

"У новој сезони емисије „Лето на Штранду” доносимо разговоре са познатим Новосађанима, приче о дешавањима у граду и на омиљеном новосадском купалишту „Штранду”. За време лета, све се дешава управо на Штранду, па смо одлучили да и ми будемо у центру збивања. Теме су лагане, летње и забавне. Представићемо необичне спортове, различите врсте плеса, затим за даме - фризуре, нокте, накит, све у летњем стилу".

Како је радити уживо на плус 35?

"Захтевно (осмех). Знају наши гости да је у салетли због рефлектора још топлије него на сунцу, зато се колегиница Милена Јеленић и ја смењујемо на „врућој столици” (осмех). Позитивно је што нас емисија не везује само за салетлу, волимо да изађемо, попричамо са суграђанима, нарочито са најмлађима... Често импровизујемо, а у појединим моментима заборавимо да смо на радном месту и добро се забављамо".

Како сте уклопили с колегиницом Миленом Јеленић?

"Колегиница Милена Јеленић је од недавно члан тима Новосадске ТВ и веома брзо се снашла. Телевизија је жива ствар, уме да буде веома стресно, никад досадно и не може свако да издржи такав темпо. Сналажљивост је тренутно особина коју највише ценим код ње, јер нам је за „Лето на Штранду” то неопходно (осмех)".

Помажу ли Новосађани или одмажу креирање емисије?

"Новосађани су дивни, не зато што су наши него заиста јесу. И претходних година и сада нам помажу, пружају подршку и дају нове идеје за теме. У делу око салетле увек имамо и живу публику. На крају скоро сваке емисије, позивамо најмлађе суграђане да заједно са нама одјаве „Лето на Штранду”. Они то радо прихватају и улепшају нам програм. Нисам неко ко тражи комплименте, али када је напољу 40 степени, у емисији се деси нешто непланирано и будем под стресом, неко од наших верних гледалаца ме заустави, похвали емисију и моментално ми врати осмех на лице. Тада не постоји ситуација са којом не могу да се изборим (осмех)".

Може ли Дунав заменити море?

"Новосађани знају да може! Сви смо одрасли на Дунаву, а поред оваких садржаја на Штранду, мислим да нико нема проблем овде да проведе лето".

Осим Штранда, која су ваша омиљена места у Новом Саду?

"У летњим данима, поред Штранда и Рибарац. Такође, Петроварадинска тврђава, наравно и Кеј. Све што је поред воде (осмех)".

Када бисте имали неограничена средства какву бисте емисију радили?

"Када је реч о емисији „Лето на Штранду” уз неограничена средства, имали бисмо рецимо укључења са летњих туристичких дестинација, одличан бенд који би свирао за време емисије, снимке из ваздуха, госте из целе Србије и много више водитеља и уредника, као и сниматеља. Имали бисмо много идеја (осмех). Мада мислим да ће и са мање новца „Лето на Штранду” окупирати пажњу наших гледалаца".

Снежана Милановић

Next Article