Тренутна локација:Хоме»Спорт»Боди

Спартак - Партизан : Актуелни шампион „минималцем“ до победе

СПАРТАК: Остојић 7, Стојковић 7, Ћаласан 7, Керкез 7, Хајдин 7, Јочић 7, Шимура 7, Абаз 6 (Торбица 7), Ивановић 7 (Чечарић), Савковић 7, Николић 7.

ПАРТИЗАН: Кљајић 7, Н. Милетић 7, Ћирковић 7, Остојић 7, Ел Монир 7, Евертон 7, Јевтовић 7, Пантић 7, Тавамба 8 (Јовановић), Сума 6 (Ђуричковић), Ђурђевић 7 (Косовић)

У дербију кола у Суботици, Партизан је био бољи за гол од Спартака. Актуелни шампион је у 30. Минуту голом Тавамбе дошао до вођства, а то је био и једини погодак на овом мечу који је Београђанима доне три бода.

У првих 45. минута Партизан је имао бољу игру. Након неколико покушаја на обе стране, шампион је у 30. минуту искористио прилику и затресао мрежу противника.

Тавамба је умакао одбрани и лоб ударцем послао лопту у гол за вођство свог тима.

У наставку, Спартак је заиграо агилније. Лепу прилику да изједначе имали су Суботичани у 48. минуту, али је завршница изостала.

На другој страни, покушао је Тавамба из даљине, лопта је фијукнула преко гола.

Могао је Спартак до изједначујућег гола из прекида, након прекршаја над Торбицом.

Слободан ударац искоса са десне стране извео је Торбица, неко од Партизанових играча је био највиши у скоку избацио лопту у простор. Стојковић је прихватио, упутио силовито ка голу црно–белих, али је она завршила у гол ауту.

Водила се борба, шансе су се низале на обе стране, али су голова више није било.

С. Стојиљковић

Next Article