Тренутна локација:Хоме»Спорт»Боди

Зоран Тошић: Можемо у финале Купа Србије

Црно-бели су головима Зорана Тошића савладали Чукарички (2:1) и вратили позитивну атмосферу пред реванш полуфинала Купа са истим ривалом. Црно - бели морају да надокнаде два гола заостатка из првог дуела ако желе у финале.

„Драго ми је да смо после само пар дана нашли снаге да се реванширамо Чукаричком за пораз у Купу. Одиграли смо одличну утакмицу, имали смо прегршт прилика, нажалост, искористили смо само две. Реализацију морамо да поправимо како не бисмо поново улазили у драматичне завршнице, као овога пута. Били смо много бољи и заслужили смо убедљивије да победимо“, сматра двоструки стрелац Зоран Тошић.

Сјајни везиста сматра да је његова екипа много боља од Чуларичког и да то треба да потвди и у купу.

„Није требало да изгубимо ни у првом дуелу, грешили смо у одбрани, али створили смо таман довољно шанси бар за нерешен резултат. Због тога нам је ова победа добро дошла да се уверимо да можемо у финале националног купа и да је у првој утакмици био само наш лош дан. Са великим самопоуздањем очекујем реванш дуел са Чукаричким, уверен сам да ће се тада видети ко је ко.“

Тошић не придаје велику важност томе што је он био стрелац оба гола.

„Побеђује се када екипа игра добро, а не појединац. Деловали смо убедљиво као колектив, дали све од себе и то је донело резултат. Ништа мање важни у овој победи нису били ни Ожеговић и Илић, учествовали су у головима, заслужнији су можда за њих од мене. Ништа без квалитетних саиграча,на мени је било само да спроведем лопту у мрежу. Када играмо пожртвовано и са самопуздањем ретко ко у домаћим оквирима може да нам парира.“

У четвртак следи првенствени окршај са Радничким.

„Титулу смо можда изгубили, што не значи да треба сада да отаљавамо посао до краја првенства. Партизан мора увек да иде на три бода и тако ће бити и сада. Посебно што у купу још ништа није завршено и што морамо бити као запета пушка да бисмо се пласирали у финале“, поручио је Зоран Тошић.

И. Лазаревић

Next Article