Тренутна локација:Хоме»Спорт»Боди

Заинтересовани и ветерани

па сигурно да ће ове године и најстарији играти у званичном такмичењу.

Традиционални 54. “Дневников” турнир у малом фудбалу почеће 22. децембра, што неће утицати на програм, јер ће се играти готово свакодневно па ће се завршити пре почетка припрема већине клубова, што је жеља и нас и играча. Због тога ћемо продужићемо рок за пријаве до петка, 18. децембра када ћемо у Хотелу “Елит” на Новом насељу обавити жреб група. У последњих неколико дана интересовање за турнир је порасло, бројне екипе су најавиле сигурно учешће, а према старом добром обичају већина њих чека последњи час да би комплетирали саставе. Турнир се игра у малој сали Спенса, где играчи имају врхунске услове за такмичење. У сарадњи са Спенсом, покушаћемо да такмичење дигнемо на још виши ниво. Пропозиције су исте као и свих претходних година, играће се са пет играча у пољу и голманом, а једну екипу чине 10 фудбалера. За сваку утакмицу тимови могу мењати поставе, али један играч може да наступи само за једну екипу, без обзира на конкуренцију. У договору са учесницима екипа увели смо и правило да се после пет прекршаја изводи казени ударац са девет метара, како би играче заштитили од повреда. 

Играће се у шест конкуренција: сениори, кадети (2000. и млађи), пионири (2002. и млађи), млађи пионири (2004. и млађи) и петлићи (2006. и млађи), и ветерани наравно ако се пријави десетак тимова. Зза њих важе правила као и на свим осталим такмичењима, да на дан утакмице не могу да буду млађи од 35 година.

Да би омасовили такмичење одлучили смо да ове године котизација за турнир буде нешто нижа, иако се закупнина хале није променула, па ће тако сениорске екипе за учешће плаћати 10.000 динара, кадети 9.500, пионири 9.000, млађи пионири 8.500 и петлиће 8.000 динара,а за ветеранер уписнина је 7.500 динара. Надамо се да ћемо смањењем уплата учинити да се турниру појави преко 100 екипа. 

Припремамо вредне награде,план је да првопласираној екипи припадне 400.000 динара(ако се пријави близу 100 екипа у свим категоријама), а биће награђене и другопласирани и трећепласирани тим, док ћемо у млађим категоријама делити робне награде и одличја.

Г. Ковач

Пријаве за турнир

Пријаве за турнир примамо сваког радног дана у просторијама Спортске рубрике “Дневника” (Булевар ослобођења 81, први спрат, соба 14) од 10 до 14 сати и на жиро рачун КМФ “Блок” 340 - 11011777 - 83, с назнаком за “Дневников” турнир и именом екипе. Информације се могу добити на телефон : 021/480 - 6827.

Next Article